вторник, 26 юни 2012 г.

Отношение към Интернет бизнеса – общ поглед

 Автор:  Виктория Минева.
              Talkfusion.com

Онлайн или Интернет бизнеса е глобална възможност. Това е свързано със сериозно отношение към него,  отговорност, създаване на ежедневна мотивация, защото е изключително трудно да се пробие в бранша от хора, които тепърва навлизат. Основните ресурси в началото на пътя към успеха в този бизнес са времето и информацията. След  като придобиете определено покритие за развитие в бранша след много четене на всякаква информация всеки ден, следва да се насочите към другия Ви главен ресурс – хората, с които искате да  правите този бизнес. Ако ще сте соло играч в Интернет бизнеса, нека ви кажа точно и ясно – откажете се, защото сами едва ли ще успеете. Ако го приемете като предизвикателство и кажете, че можете сам, ще се радвам като постигнете самостоятелен резултат да споделите как точно сте го направили.

Интернет бизнеса е свързан със съответни задължения и постоянна комуникация с хора. Ако искате да печелите , се заредете с много търпение, всякакви комуникационни продукти и си заложете поне по 1-2 часа работа ежедневно, ако сте на редовна работа и 4 - 6 през почивни те дни.  Поставете си като първоначална цел да се свързвате с хора, които са от по-отдавна в бранша, защото чрез техните знания ще се усъвършенствате и Вие. Наясно сте, че когато имате афилиейти, те ще търсят Вас за помощ и като имат въпроси по отношение на техния новосъздаден интернет бизнес. Те са Ваша отговорност и ще следват вашия пример. Изградете си правилни навици за работа в Интернет и сериозна дисциплина, защото когато работите сами за себе си, възможностите за кръшкания от работа драстично нарастват.

За да се разработи Интернет бизнеса , е необходимо много сериозно промотиране и много коректно отношение към всички останали потребители, с които се свържете или които съответно ви потърсят за информация. Начинът на изразяване следва да е точен и разбираем от всички хора, които знаете, че са различни и не толкова навътре в нещата, като Вас. В Интернет пространството бизнеса не е сайт за запознанства, а професионално поле. Необходимо е да се запознаете със съответната терминология на полето, в което сте избрали да градите бизнеса си.  Дали афилиейт програма, дали друга компания от тип Мрежови маркетинг в Интернет или просто компания, в която градите заедно общ продукт за знание, както са например писателските сайтове, е нужно да сте наясно с това, което правите и да четете и научавате всеки ден по нещо.

Нека погледнем по-конкретно. Започнали сте своя онлайн бизнес в компания или програма Х и какво правите? Да, вдъхновявате се, казвате си, че това е мястото, ще успеете, парите ща потекат към вас, но какво се случва – няма пари, които да ви заливат, даже няма дори наченки за някаква печалба, няма афилиейти, няма посетители. Защо ли? Много просто – ако не правите нищо, няма да получите нищо. За да сте успешен в бизнеса си в Интернет, трябва да имате яснота за това какви суми искате да печелите, конкретен план за действие поопределениет от Вас цели, обвързан със срок на изпълнение и ежедневни стъпки.  Дайте си определен  реален срок, реалистични цели и доходи  с оглед на  това, което знаете сега и това, което сте решили за себе си да научите в идните месеци. Планът следва да е дългосрочен, но разбит на малки цели за всеки месец или седмица например, за да може крачките към успеха ви в Интернет бизнеса да са малки, но постоянни. Например всеки  ден си наложете да промотирате по един продукт от компанията си, да сърфирате определен брой  страници в traffic exchange сайтовете и да генерирате кредити към своите линкове за промотиране или да прочитате по една част от информацията за своята компания или програма, с която работите.

Очаквайте продължение със съответни примери, ако се чудите как на практика да приложите това.

3 коментара:

  1. Using EasyHits4U you can earn free advertising credits by surfing other website-ads from a member base of over 1.2 million accounts. Earn advertising credits faster with a view per view model.

    ОтговорИзтриване
  2. Want to join new affiliate programs?
    Visit this affiliate directory to see the ultimate list of affiliate networks.

    ОтговорИзтриване