вторник, 3 юли 2012 г.

Отношение към Интернет бизнеса - Инвестиции

Автор: Виктория Минева.
          Talkfusion.com


           Когато говорим за бизнес, говорим не само за пари, които ще спечелим, а и за инвестиции, които ще направим.
            Както се казва, няма бизнес без инвестиции. Просто разберете, че е невъзможно само да получаваш, без да даваш. В бизнеса си инвестираме следните неща – време, нерви и пари. Ако едното липсва, инвестираме повече от другите две. Какво имам в предвид? Отговорите са следните:

            - Време

            То е най- ценният ресурс. Инвестицията на вереме те лишава от време за себе си, семейство, приятели и бизнес партньори. Часовете летят докато сърфираш в Интернет за кредити, натискаш реклами и обгрижваш екипа си. Интернет бизнеса не е за соло играчи или ако някой успее по този начин, то той ще е загубил почти всичко от живота си – пари, нерви, хора. Освен времето да намериш клиент, партньор, афилиейт и да създадеш ново познанство, се изисква още повече време да изградиш отношения с този човек, за да започнете да работите заедно и да печелите от съвместната си работа. Ако афилиейт, партньор, клиент Ви няма доверие и не се чувства специален, то е въпрос на време да си тръгне от Вас и да си намери друг човек, който ще го кара да се чувства по този начин. Когато имате нов афилиейт, партньор, клиент, отделете му наистина достатъчно време, за което той да се почувства като част от екип, от цялост, това ще го мотивира да работи и да става все по-успешен. Говорете с новият си бизнес партньор и споделяйте вашата информация и знания с него. Човекът ако иска да работи с Вас, ще Ви търси и ще му е приятно да обсъжда с Вас вижданията си за бизнеса. Той ще следва Вас само ако усеща подкрепата Ви и връзката помежду ви ще се задълбочава стига да му покажете, че го разбирате.

           Ако търсите безплатните варианти за Интернет бизнес, се подгответе психически за много време, което ще прекарате в Интернет пространството. На ден, когато не инвестираш пари, ти отнема от три до шест часа реклама и промотиране на бизнеса в различни страници и traffic exchange страници.

            - Нерви

            Често говорим с различни хора, които или не ни разбират, защото говорим сложно или не искат да чуят какво им говорим, защото не им харесва. Когато сте в Интернет бизнеса я няма живата връзка и не винаги може да прецените правилно кой какво влага в думите си и дали е сериозен. Затова е важно да се намери начин за лично виждане, било то чрез видео комуникационни услуги, Скайп или друг вариант за да се състави ясна представа за това с какъв човек си имаш работа и как да подходиш.

            Възможно е също да се случат чисто технически проблеми във важни моменти, което не трябва да ви отказва да продължите със заниманията си. Това определено ще Ви подейства изнервящо, но поработете върху себе си, за да оставате спокойни в трудни ситуации. Едно от най-трудните неща е работата с хора, затова се заредете с търпение и дори може да си правите чести почивки, но кратки, за да не си позволите да изпаднете в ситуация, когато сте изнервен. Така ще отблъснете хора от себе си. Оставайте спокойни, каквото и да се случва, защото много нерви ще изхабите покрай новосъздадения си Интернет бизнес. Това разбира се го погледнете като предизвикателство – колкото по-спокоен и позитивен си, толкова повече хора ще привличате към себе си. Това е ключът да изградите успешен екип.

            - Пари

            Всеизвестно е, че с пари нещата стават по-лесно – купуване на кредити, sign ups и реклами. Като всеки бизнес и Интернет бизнеса се изисква понякога сериозна инвестиция на пари за да се стартира. По този начин по-лесно си осигурявате продукти, които да помогнат за развитието на бизнеса Ви. Но само с пари няма как да си купите бизнес партньори.

            Като обобщение искам да кажа на всички, които четат това – хора, не се отказвайте при неуспех, напротив, търсете начин да го превърнете в успех. Ако не спазите планът си за действие, потърсете причините за това и отговорите в себе си – дали това е, което всъщност искате да правите. Защото ако не е това, то рано или късно, ще излезе наяве и ще Ви доведе до крах.

            Затова често водете визуализирайте какво точно искате, за да имате яснота за своя Интернет бизнес и въобще това, което правите. Дали това е за Вас? Ако пък се случи някаква грешка или се появи нещо недообмислено, което Ви спъва, отсранете го като в най-кратък срок откриете алтернатива за по-добро изпълнение. Така ще се развивате като личност и ще намерите точния за Вас начин да постигнете целта си в бизнеса.

4 коментара:

 1. With EasyHits4U you can earn free advertising credits by surfing other ads from a member base of over 1,200,000 accounts. Earn credits faster with a view per view model.

  ОтговорИзтриване
 2. Looking to join more affiliate programs?
  Visit my affiliate directory to find the ultimate list of affiliate networks.

  ОтговорИзтриване
 3. Accelerate Your Business! Advertise on the most popular PTC & TE websites with a single purchase. TrafficHeap.

  ОтговорИзтриване