четвъртък, 19 юли 2012 г.

Прави пари докато играеш игри онлайн

    Печели пари докато играеш игри онлайн.Един чудесен начин да си докарваш допълнителни доходи в интернет.Не става въпрос за големи суми. Истина е ,че има играчи на високо ниво,за които това е като основна работа, но те са единици.

    Други сайтове предлагат да се включиш в игри за правене на пари, но трябва и ти да вложиш пари докато играеш.Не става въпрос и за това.В тази статия съм намерил сайтове, в които ти позволяват да печелиш пари докато играеш игри онлайн, без да се налага да харчиш нито цент.

    Как става това? Сайтовете печелят от реклами и можеш да се включиш напълно безплатно да играеш и да печелиш пари и подаръци за това.

    Ако обичаш да играеш игри в интернет и искаш да припечелиш някой долар допълнително,или както се казва да смесваш полезното с приятното, може да пробваш следните сайтове :


Secondlife Това е виртуален свят който е създаден от самите хора, които живеят в него.Second Life е 3D свят, където всеки който видиш в него е проекция на истински човек и всяко място е построено от хора като самия теб.Милиони хора вече са членове на сайта.Може да си чатиш и говориш онлайн с милиони хора с интереси и хоби като твоите.

    Може да правиш пари като купуваш и продаваш земя (Виртуална) , да правиш и продаваш различни неща - дрехи, предмети и др.Да бъдеш домакин на различни събития и срещи, игри, рок концерти.
Exodus3000 Това е мултиплейер стратежи.Можеш да се забавляваш и да правиш истински пари и награди.Няма нужда да инсталираш допълнителен софтуер.Просто се регистрираш и започваш да играеш.По време на играта се печелят Марсиански долари (MD).С тях може да се ъпгрейдваш или да си купуваш други интересни неща.

    След като спечелиш определена сума, може да я изтеглиш в истински пари.За 300,000 MD ще получиш 20$.Dungeons&Treasures Приключенска игра в която играчите печелят пари и подаръци.

    - Печели злато докато играеш различни игри в сайта.

    - Всеки месец се ресетва на нула и спечеленото злато се превръща в виртуални пари DT$.

    - Когато достигнеш минимума от 5 DT може да ги изтеглиш в реални пари. (DT$1 = €0,70)

    - Може да печелиш повече злато с бонус игри, но можеш и да го загубиш.Изборът е твой.

Покани и твои приятели и печели: 30% от техните печалби, 15% от техните реферали и 5% от реферали 3 ниво.Prize live Е е главно за жители на Америка, Австралия, Канада и Англия, но вече приема членове от цял свят.Няма рестрикции за членство.

    Може да печелиш точки като участваш в проучвания, изпълняваш оферти и играеш игри.Сайта печели от реклами.

Точките са равни на пари(1 точка е равна на $1). Може да се печели и от реферали.Когато натрупаш определени точки може да ги размениш за подаръци или да ги изтеглиш чрез PayPal.

Kadokado.com В сайта може да играеш на повече от 60 игри.Докато играеш печели Kado точки, които може да използваш за Amazon Gift Cards!Разрешено е членство от всички страни. $6.5 е минималната сума,която може да вземеш като Amazon Gift Card.

CapturePlay е Виртуална реалност в която играчите притежават различни характери и части които да използват за всяка игра.По време на игрите, може да залавяш частите на противникът , които да бъдат трансферирани по-късно в твоят CapturePlay акаунт.Маже да използваш тези придобити части в бъдещи игри или да ги продаваш на виртуалния пазар и да ги привръщаш в истински пари.

    В играта може да играеш с приятели, да тренираш за да ставаш по-добър, да предизвикваш други играчи и да залавяш частите им.

    Може да превръщаш кредитите си в истински пари след достигане на минимума от 200 000 точки които са равни на 20$. Плащането става чрез PayPal.

Play and win
Playandwin приема членове от цял свят.Има много и разнообразни игри.При игрите печелиш токени с които купуваш билети с които участваш в тегленето на наградите и джакпотите.Всеки наколко дни има награди от по няколко паунда, 100 паунда и месечен от няколкостотин паунда.Плащането става чрез PayPal.

    Може би това да не е най-добрият начин да се правят пари онлайн.Но сайта е добър за тези които обичат да играят игри и да правят нови приятели онлайн.Сайтът работи отдавна и е сериозен.

18 коментара:

 1. da no dali se plashtat naistina ili lajat

  ОтговорИзтриване
 2. Печели реални пари, докато играеш и се забавляваш!
  http://www.marketglory.com/strategygame/miriam_love

  ОтговорИзтриване
 3. глупости на търкала

  ОтговорИзтриване
 4. Прави пари в интернет докато играеш футбол мениджър
  http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/omopirin
  За да си теглиш парите в пейпал регистрирай се с имеил адрес

  ОтговорИзтриване
 5. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 7. колеги напишете колко изкарвате на месец. ина4е не си губете времто с този спам. пробвах една игра дънгерос и кво там там и 10 долара намесец акизкараш ще по4ерпя. за 10-20 долара на месец смао нет а не може си платиш. аз играех май лендс ма затвориха сървърите в 4ужбина. там от сървър се изкарва по 50 долара на месец. играеш в 5-6 сървъра 200-300долара . маркет глори съшата работа. ръгнах там акаунт. и като гледам 1 сървър си4ко направено аз сега оттам кво да изкарам. така 4е давайте инфо какво се изкарва на месец от дадена игра в един сървър. другото са аматйорски изпъленния.

  ОтговорИзтриване
 8. https://www.youtube.com/watch?v=EcMuy30jcEM&t=4s
  https://www.youtube.com/watch?v=r0eZ8jXCfV8&t=51s
  това работи

  ОтговорИзтриване
 9. Только тут ты гарантированно вернешь свои деньги в случае неудачной игры! Доверь свою игру лучшему зарубежному онлайн казино! Регистрация тут http://wltogethergaming.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_353b_12c_&affid=168&siteid=353&adid=12&c=

  ОтговорИзтриване
 10. ROBLOX is driven by a growing player base of over 300,000 creators who generate an infinite variety of highly immersive experiences.

  These experiences range from 3D multi-player games and contests, to interactive adventures where friends can take on new identities to discover what it would be like to be a dinosaur, a miner working a mine or an astronaut out in space.

  ОтговорИзтриване
 11. Здравейте, искате ли да спечелите допълнителни пари онлайн? аз препоръчвам Clixsense. Безплатно, за да се регистрирате, като кликнете по-долу.

  http://www.clixsense.com/?8172285

  ОтговорИзтриване