петък, 29 януари 2016 г.

Биткойн и как да печелим безплатни бикойни

В тази статия накратко ще спомена информация за новото платежно средство онлайн и ще наблегна на начини да печелим биткойни онлайн без да влагаме пари.

Какво е биткойн и как работи?

Биткойн е иновативна платежна мрежа с нов вид пари. Биткойн използва Р2Р технологията, за да работи без цетрален орган или банка. Управлението на транзакциите и издаването на биткойни се извършва съвместно от потребителите в мрежата. Биткойн е проект с отворен код; неговият дизайн е публичен и никой не притежава или контролира Биткойн, като всеки може да участва. Чрез много от своите уникални свойства, Биткойн позволява да ползваме възможности, които не могат да бъдат обхванати от никоя предишна платежна система.

Биткойн сделките са обезпечени с висока степен на криптиране, близка до тази при военните. Никой не може да ви задължи с пари или да направи плащане от ваше име. Така че, стига да сте взели необходимите мерки за защита на вашия портфейл, Биткойн може да ви даде пълен контрол върху вашите парите и високо ниво на защита срещу много видове измами.

Биткойните могат да бъдат изпратени от Европа до всяка страна за 10 минути. Няма банка по средата, която да забавя процеса, да налага потресаващи такси или пък да спре превода поради каквато и да е причина. Може да се разплатите със съседа си по същия начин, по който изпращате пари на семейството си в чужбина!

Биткойн ви позволява да извършвате и получавате плащания с изключително ниски разходи за услугата. Няма задължителна такса, с изключение на случаите, когато се извършват плащания на много малка стойност. Все пак е препоръчително да изберете да заплатите по-висока такса, за да може вашата транзакция да бъде потвърдена по-бързо и за да възнаградите финансово хората, които поддържат мрежата.

Възможно да направите плащане без да разкриете самоличността си, почти както е при използването на пари в брой.

За повече информация и първи стъпки с биткойн може да прочетете на https://bitcoin.org

За тези които вече са запознати и търсят начини да печелят от биткойни - има няколко начина.


Първият е да се инвестират пари в биткойни-цената им наистина расте главоломно напоследък. Но като всяка инвестиция и тази си носи рисковете.

Вторият е да сам да копаеш (mining), което не е за всеки,или да се инвестира в компании които получават биткойни чрез конкурентно копане (mining).Последното не трябва да го правите без да сте напълно наясно, какво правите! Което ще рече, да имате задълбочени и специализирани познания в тази област! И тук като навсякъде в интернет е трудно да се довериш и има рискове от измами.

Третият начин е да се печели от сайтове в които може да спечелиш от 100 до 5000 сатоши на посещение, по принцип сатоши е една сто милионна част от биткойна или 0,00000001 биткойн. Не е много, но в зависимост от времето което отделиш може спокойно да правиш по 100 000 сатоши дневно и много повече. Тези сайтове печелят добри пари от адсенс и други реклами и се увеличават всекидневно. В момента има над 500 такива.

Как работят тези сайтове - някои от тях изискват регистрация с емейл и парола други само номер на портфейл. Така че предвариелно трябва да сте избрали платформа за биткойни с която ще работите и да имате адрес на портфейл на който да получавате припечеленото.

Ето и някои от най-добрите сайтове:


Тakefreebitcoin.com Може да спечелиш от 100 до 273 сатоши на всеки 5 минути , като има и допълнителни бонуси. Когато събереш 20 000 сатоши може да ги изтеглиш.
Сlaimbtc.com Може да спечелиш до 573 на всеки 20 минути и бонуси за редовно посещение и други.Когато събереш 20 000 сатоши може да ги изтеглиш.
Freebitco.in Може да спечелиш по 500 + сатоши на всеки 1 час. Всяка неделя ако си събрал 10000 сатоши, автоматично се изпращат на адреса на портфейла.

Donaldcoin.com Може да печелиш по 404 сатоши на всеки половин час. Много бонуси и допълнителни награди.


Bitcoinour.com В този сайт на всеки два часа може да теглите по 2000 сатоши.
Невъзможно е да изброявам всичките сайтове но последно искам да споделя за един сайт: Earn from 500+ faucets in one site , който много улеснява нещата - направен е като платформа и в него можеш да отваряш към 500+ сайта и да печелиш сатоши в един прозорец. Освен това повечето от спечелените сатоши отиват в един акаунт във FaucetBOX.com откъдето в края на денят се превеждат автоматично в твоят адрес.


Earn from 500+ faucets in one site

13 коментара:

 1. Хей, какво стана с Амуей? Не си се отказал, нали? Надявам се горната статия само да допълва дейната ти и иновативна натура. Продуктите са наистина уникални! Продължавай споделянето за тях! Успех!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не съм се отказал от Амуей,просто биткойн е нещо ново и интересно :)
   Благодаря и успех и за теб!

   Изтриване
 2. Over at Moon Bitcoin you may get FREE satoshis. 163 satoshis every 1 hour.

  ОтговорИзтриване
 3. Are you sick from searching for bitcoin faucets?
  Triple your claiming speed with this amazing BITCOIN FAUCET ROTATOR.

  ОтговорИзтриване
 4. Claim free satoshis from Easy Bitcoin. Up to 33 satoshis every 10 minutes.

  ОтговорИзтриване
 5. Did you think about trading with the ultimate Bitcoin exchange company - YoBit.

  ОтговорИзтриване
 6. If you are looking to buy bitcoins online, PAXFUL is the best source for bitcoins as it allows buying bitcoins by 100's of different payment methods, such as MoneyGram, Western Union, PayPal, Visa, MasterCard, American Express and they even allow exchanging your gift cards for bitcoins.

  ОтговорИзтриване
 7. Easy multi-currency mining application & 1-click GUI miner.

  Start mining effectively with your computer or smartphone.

  Squeeze the most profit automining coins with the highest rates.

  Download MINERGATE.

  ОтговорИзтриване
 8. Earn free bitcoins from visiting the BitFun Faucet to earn 100% free bitcoins. Claim every 5 minutes.
  Play the DICE game for a shot to double your bitcoins.

  ОтговорИзтриване
 9. BitKong is a verifiably fair online bitcoin guessing game.

  And most importantly, Claim bitcoins every 10 mins from the btc faucet.

  ОтговорИзтриване
 10. Do you want to get 30 bitcoin-related referrals every month, totally free?

  Here is How:

  1. Claim 1,000 (and up to 10,000) free satoshi per 24h from the MellowAds Faucet.

  2. Start a daily network-wide campaign (define the budget with all of your claimed satoshi) promoting a bitcoin referral URL.

  3. When the campaign completes, re-claim and re-start.

  ОтговорИзтриване
 11. Здравейте, искате ли да спечелите допълнителни пари онлайн? аз препоръчвам Clixsense. Безплатно, за да се регистрирате, като кликнете по-долу.

  http://www.clixsense.com/?8172285

  ОтговорИзтриване
 12. Можете да печелите биткойни и като отдавате свободни ресурси на компютъра си, без да Ви пречи на работата.
  https://computta.com/?ref=314863

  ОтговорИзтриване