Как да правим пари в РТС сайтове

  Вече засегнах тази тема в първата публикация в блога. Тук смятам да я доразвия и добавя няколко неща.

 Да започнем от основното - какво представляват РТС сайтовете? Рекламодателите плащат на тези сайтове за да рекламират нови продукти или просто за до докарват трафик в сайтовете си.

  РТС саитовете заплащат процент от рекламите на хората които кликат на рекламните линкове. Има много сайтове за реклами, но повечето са измамници и не плащат.Затова трябва да се пазите.Основно трябва да се гледа дали саита има форум, да се влезе във форума и провери има ли доказателства , че плаща.

 Разбира се дори саитове с форум могат да се окажат лъжливи.Затова трябва да се поогледа добре преди да се започне.Обикновенно максималната сума за стандартни членове в сайтовете е 0.01 цента за клик.Аз също съм регистриран в няколко нови сайта, засега кликам и когато получа първото си плащане ще ги публикувам и тях.Но никой не е застрахован от измами.Затова препоръчвам в по-несигурни сайтове не се втурвайте да купувате реферали.Но за това след малко.

После трябва да си прецените времето което може да отделите - като за начало е препоръчително да се почне с три-четири сайта.

 Регистрирате се и почвате да кликате.Тук вече всеки сайт си има правила.Може да се упгрейдвате наколко степени като заплащате за това.Това носи допълнителни приходи от кликане и от кликането на рефералите. Има хора които приемат това като инвестиция и заплащат пари за ъпгрейдване и за копуване на свободни реферали още от началото.Ако правите това гледайте да е поне в проверен и сериозен сайт.

Тук стигаме до темата за рефералите

PTC сайта ти дава линк и когато някой се регистрира от твоя линк и ти печелиш когато той клика.Това е основната идея и цел - да събереш колкото можеш повече реферали.Най-бързия начин е да си купиш,но никои ни ти дава гаранция , че ще кликат редовно.Аз лично бих купил себе си ако можеше:)) Искам също да предупредя че линковете в списъка ми на проверени и плащащи сайтове са реферални.Това е линк към списъка с РТС сайтове.
И най-учтиво моля да се регистрирате в тях като мои реферали.Но подчертавам - само по желание.

  Заплащането се извършва през PayPal или Payza.com .Ако все още намате регистрирани акаунти, може да се регистрирате от този  линк за PayPal , и от този  линк за Payza .

Тук посочвам някои от основните методи за рекламиране на рефералния ви линк в интернет:
  • Да си направите блог в които да пишете често и интересни неща.Това е най-лесно и евтино, по-сериозен начин е да направите сайт.
  • Да агитирате приятели и роднини да ви станат реферали, също и в Facebook и Twitter
  • Да кликате докато направите някой долар и да си купите реферали.Аз лично в някои сайтове,когато не съм сигурен първо кликам до първо плащане, после мисля за закупуване или рентване на реферали.Или направо да си купувате като инвестиция, само предупреждавам, че може и да не са активни.По добрия начин е рентване,защото неактивните може да се сменят, но не всички сайтове имат тази опция
  • Да рекламирате рефералния си линк във РТС сайтове, много хора правят това и работи!
  • Да рекламирате в Трафик ексчейндж сайтове-колкото пъти кликвате на чужди реклами, толкова пъти друг кликва на твоята реклама.Този метод е много популярен,защото рекламираш безплатно, но заплащаш за това с времето си. Също работи, но от няколкостотин кликвания ако регистрираш 2-3 ще си късметлия.Това е много популярен метод , използван и за да генеригаш трафик на собствен сайт или блог.На отделна страница съм направил списък с по-популярни трафик ексчейндж сайтове.
 Накрая да подчертая - може да се правят пари с РТС сайтове.Просто зависи колко време може да отделите за това.

1 коментар:

  1. Сайт който плаща за клик:http://www.probux.com

    Сайт който не плаща нищо:http://www.onlineincomebux.com.Не влизайте тук!

    ОтговорИзтриване