сряда, 25 април 2012 г.

Правене на пари с писане на ревюта

    Това е един лесен и приятен начин да се правят пари онлайн.Почти всеки може да печели пари като пише ревюта или рецензии за да бъда по-точен но български.Единственият недостатък е, че няма или аз не мога да намеря български сайтове, които да плащат.Така че ако знаете англииски не е проблем.

    В Америка и западна Европа ревютата играят важна роля при избора на купувачите коя стока или услуга да купят.

    Затова много компании плащат сериозни суми за проучване на мненията на потребителите какво предпочитат или какво да променят.

    Писането на ревюта е подобно на платените проучвания, но тук няма толкова географски ограничения.Може да напишете мнението си и ако е добре написано да изкарате пари от това.

    Който има желание може да провери долните сайтове.С редки изключения дори българи могат да се регистрират.

Epinions.com
   Epinions е сайт в който може да правите ревюта колкото си искате без лимити.Трупат се точки,които се обръщат в реални пари.За 10 ревюта се изкарват приблизително 10 долара.Няма географски ограничения.Единствено за американците долния лимит е 10 долара, а за другите страни трябва да натрупаш 100 долара за да ги изтеглиш.Също така има вероятност да се забавят плащанията извън Америка.

Ciao.co.uk
   Ciao е една от най-големите компании в този бранш.Може да пишеш ревюта за различни стоки и ресторанти и други.Когато накой прочете ревюто ти или гласува за него печелиш пари.Когато направиш 5 лири маже да ги изтеглиш.

Vindale.com
   Vindale е сайт за проучвания и ревюта.При регистрацията се минават 3 етапа, в които се научаваш как се процедира и как да пишеш за да печелиш пари.

Rateitall.com
    Rateitall е интересен сайт в който можеш да пишеш рецензии буквално за всичко.Ресторанти, барове, продукти, места, хора,животни,знаменитости и тн.Сайта работи с Google Adsence и ти печелиш половината от рекламите които са сложени отстрани на ревюто ти.

Reviewstream.com
    Reviewstream е международен сайт за ревюта.Може да се лише на всякакви теми.Получаваш 1.5 долара за ревю.Минимума за плащане е 30 долара.

4 коментара:

 1. The information provided about reviewstream.com is inappropriate.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Информоцията за reviewstream.com не беше актуална.Извинявам се.Промених я и вече е точна към днешна дата.
   Някои от линковете в тази статия не работеха.Извинявам се за неудобството.Вече съм ги оправил и работят нормално.

   Thank you for information.I fixed information up to date.
   Some links didn't worked properly.Sorry for the inconvenience. I already corrected them.

   Изтриване
 2. Да, интересна е статията. Според вас, ако се направи бг сайт на принципа на епинион, дали ще има интерес към него?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Моето мнение е не, без да имам пълна и изчерпателна информация.

   Изтриване