четвъртък, 3 май 2012 г.

Правене на пари в търсачките

    Колкото и да звучи невероятно, може да се правят пари в търсачките.Не става въпрос за големи суми. Но това е един лесен начин да се правят пари онлайн. Това е нещо което всеки прави почти всеки ден, защо да не си докарваш и малко допълнителен доход.За съжаление Google не плаща , но долу съм намерил няколко сайта, които са готови да ви плащат за да ги използвате да търсите информация онлайн.Ако се разтърсите, може да намерите още много, но мисля че тези са най-известните и нямат географски ограничения за българи, ако някой има информация за други добри сайтове, с радост бих я добавил.

Earn money with Scour!

Scour.com показва резултати от трите най-големи търсачки - Google, Yahoo и MSN.Можеш да печелиш точки като търсиш или коментираш резултатите от търсенето и ключовите думи.

   Печели се 3 точки на търсене.И 25% от точките на рефералите ти.6500 точки са към 25 долара.Заплащането става през PayPal.Irazoo.com Много интересна търсачка.При всяко търсене което извършваш има шанс да спечелиш подаръци от Amazon.Печелиш 4 точки кагато гласуваш за или против всеки сайт който си търсил в тази търсачка.Ако пишеш и коментар за сайта, печелиш още 4 точки.

    За всеки реферал който се регистрира от твоят линк, печелиш 50 точки.Той също печели 50 точки от регистрацията.Когато твой реферал спечели награда, същата награда печелиш и ти! Точките се разменят за подаръци например MP3 плейери, камери , игри и тн.SocialSearch.com С всяко търсене печелиш 1 точка.Можеш да правиш по 320 търсения на ден.За всеки коментар или вот печелиш още по една точка.Спечелените точки можеш да разменяш за електроника или пари.

1 коментар: