Как да набираме реферали

Няколко съвета как да набираме реферали за различните си проекти.

В този статия ще разгледам накои от основните , добре изпитани и работещи начини, с които да набираме реферали.

1. Направете си блог или сайт.
По-лесно и евтино е с блог,в Блогър или Уордпрес.Лесно и удобно е направено. Дори на начинаещ няма да му отнеме повече от седмица - две да се ориентира. Сложете рефералния си линк и рекламирайте.

Това не е най-бързия начин. Ще отнеме време и усилия от ваша страна. Трябва да промотирате блога, да пишете често и съдържателно, за да печелите читатели. По-подробно ще напиша отделна статия за това.

Но в дългосрочен план това ще донесе резултати.Колкото повече старание вложите, по-добри ще бъдат те в бъдеще.

2.Друг изпитан начин е с трафик ексчейндж сайтове. Напълно безплатно може да рекламирате рефералните си линкове. Кликате по реклами и в замяна рекламирате своя. Всички използват това и е доказано, че работи.

Съветът ми е за РТС сайтовете ако сте регистрирани в няколко, си направете страница, на която да са събрани всичките реферални линкове.Най-често във формата на банери. Това ще ви спести време и пари ако влагате за реклама.

Това е моят лист с най-добрите Трафик Ексчейндж Сайтове.

3. Включваите се по форуми и блогове с подобна насоченост и коментирайте. При това в повечето е разрешено да си добавате рефералния си линк или сайт. Но е препоръчително предварително да прочетете правилата на форума, за да не ви изключат и забранят достъп. И разбира се трябва да правите някакви смислени коментари и постове, не просто да си изсипвате рефералния линк. Никои не го одобрява и надали ще имате успех с подобна тактика.

4.А най-добрия и сигурен начин е със сайтове, които са направени точно с тази цел - да набирате реферали.
Регистрирането в рефералните сайтове е лесно , бързо и безплатно. Ето как работят:
Регистрирате се и почвате да печелите кредити.После използвате кредитите за да набирате реферали.
Кредити може да печелите като в РТС сайтовете - от кликане на реклами. По този начин за 10 дни изкарвате за един реферал приблизително. Бавно но сигурно - понякога от другите начине и за повече време и усилия не се постигаттакива резултати.

Друг начин е да се регистрирате като реферали под други членове. Но съвета ми е да преценявяте реално колко време може да отделите и да не се захващате с много ангажименти наведнъж. Защото ще се окаже , че не може да ги изпълните. Има си изисквания - примерно ако е РТС да кликате всеки ден по всички реклами в продължение на 1 -2 месеца и други подобни.

Ако не спазвате изискванията, има наказания и могат да ви забранят достъп накрая.

Може да се печелят кредити и ако регистрирате нови членове в сайта като ваши реферали.

Ако намате време, може и да си купувате кредити.Аз лично не купувам, но е по-добре отколкото да рентвате реферали в някои РТС сайтове, които да не са активни и да кликат един път на 2-3 дни.Тук поне има изискване да си активен поне за периода, уточнен предварително.

Това е списъкът ми с реферални сайтове които ползвам:

1. Downlinerrefs.com

2. Programrefs.com

3. Getref.com

4. Simplerefs.com

5. Targetrefs.com

6 коментара:

 1. От два месеца и половина цъкам из РТС и трафик ексчейнждове и нито един реферал не се закачи :)За четвъртия начин разбрах сега, благодаря много. Станах ти реферал в два от посочените по-горе, дано имаш полза :)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря.
  За РТС сайтовете е голяма конкуренцията и трябва търпение. Отделно и от тези сайтове едва 20% от рефералите са сериозни и кликат.Но това е положението.Не можеш да накараш никого насила, ако иска.

  ОтговорИзтриване
 3. Napravo gi ma4kam qko spam na sqkade pet puti me bannaxa ot google i facebook edinstveniqt vi variant e platena reklama ili nov sait da ste nov v nego i da nabirate referali drygiqt vi variant e platena reklama v globalnite mreji tezi trafik eks4eindjove sa pulen maitap za 3 meseca 1 referal ot indoneziq i sprq da klika nqma kiriq
  sega dalaverata e v top10ptc v neobux baner platen 100% referali vi davat i leko po leko dokato zatvorite cikula na virtene i posle samo investirate 1 godina i posle samo teglite dryg variant nqma i spam postoqnno kadeto mojete vuob6te da ne vi dreme az imam referali deto ne znam ot kade sa do6li ahhaha kusmet

  ОтговорИзтриване
 4. Аз намерих по добър начин за печелене на доходи и той е копане на биткойни. [url=https://freebitco.in/?r=3160966][/url] това е сайта просто на всеки час полълвате капча и натискате ролл може да се спечелят до 200$ на завъртане отделно всяко завъртане ви дава по 2 билета за лотария която е седмична и може да спечелите до 2 биткойна от нея. Има и други методи пак в същият сай ако искате може да пробвате. Ползвам го и гарантирам на 1000% че сайта плаща

  ОтговорИзтриване