SFI - Една от най-добрите афилиейт програми онлайн    SFI - Strong Future International е една от най-добрите възможности за реални доходи в интернет.Това не е един от поредните сайтове които обещават бързо забогатяване.Работеща компания, която съществува повече от 12 години.Една от най-бързо разрастващите се компании в интернет.

Накратко за SFI

    Основана е 1998 година. Компанията започва само с един продукт, който се продава само в Щатите.В момента предлаганите продукти надхвърлят 51000 и се добавят постоянно нови.Продуктите се продават в 190 страни по целия свят.

    Идеята на компанията е всеки пълнолетен с компютър и интернет достъп да може да се включи в компанията и да печели от това.Регистрацията е безплатна и никой не те задължава по никакъв начин да плащаш пари по време на работата в SFI.Осигурени са персонален сайт и много помощни материали за обучение как да рекламираш и продаваш продукцията на компанията.Печели се процент за всеки продаден продукт, също така може да се печели комисионна и от реферали.Това са и основните начини за печалба от програмата - да се рекламират продуктите и магазина Tripleclicks.com или да се рекламира самата афилиейтна програма и да записвате нови членове под вас, също така може да се печели комисионна ако рекламирате и регистрирате нови продавачи в онлайн магазина.

    Компанията е с дългогодишен опит. Предлага се безплатно фирмено обучение в сайта на SFI.Директна помощ от личния ти спонсор.Поне аз лично съм много довоен, защото моята спонсорка е българка и винаги ми е помагала с каквото може.Има и доста успели българи,които са по-отдавна в компанията.Ще се радвам ако се присъедините към нашият тим, поне може да опитате-напълно безплатно е.Това е линкът ми: http://www.sfi4.com/11571519/FREE

    Само още веднъж искам да предупредя, това не е схема за бързо забогатяване. Изисква се работа по рекламирането и време и учене докато почнат да се печелят пари.И тук като офлайн колкото повече време и труд влагате, получавате повече.

За основателя на SFI.

    Gery Carson е основател, CEO и президент. През 1985-1998 е един от най-добрите дистрибутори в няколко американски компании и автор на много статии в бизнес списания.Един от основателите на дирекните емейл кампании и от пионерите в интернет бизнеса преди 20 години.

За онлайн магазина Tripleclicks.com .

   Основан е Януари 2009. Един от най-бързо разрастващите се в интернет.Надхвърля 50000 продукта, някои от които са уникални и могат да се намерят само там.Също така дава възможност на членовете си да продават онлайн собствени непотребни вещи, нови или втора ръка.

1 коментар:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване