събота, 2 юни 2012 г.

Печели пари като отговаряш на въпроси онлайн

   Може да се правят пари като се отговаря на въпроси и се дават съвети онлайн.В днешно време не е никак чудно, че все повече хора предпочитат вместо да отидат на доктор или адвокат , да потърсят информация за проблема който ги интересува в интернет.Също така например човек маже да спести доста пари ако намери помощ и съвет за дребни проблеми по колата онлайн, а не да иде на автосервиз.

   Ако си експерт в дадена област, може да даваш съвети онлайн и да печелиш допълнително пари над основната си заплата.Основното изискване засега е да знаеш английски.Има доста сайтове в които може да се регистрираш като експерт и да отговаряш на хората.Няма географски ограничения.Ако някой направи качествен сайт и на български, много хора ще му бъдат благодарни, пък и може да си изкарва добри пари от това.Засега не мога да намеря български сайт на тази тема.

   Който се чувства експерт в дадена област, независимо каква, и има нужда от допълнителни доходи, може да провери долните сайтове и дори да бъде учуден,за какви неща хората са склонни да плащат за да получат съвет.

JustAnswer.com

Justanswer.com
JustAnswer е най-голямата платформа за въпроси и отговори онлайн.Има повече от 20 милиона посетители.В сайта истински доктори, адвокати, автомонтьори и хиляди други експерти отговарят на въпроси 24 часа в денонощието.Няма географски ограничения.Всеки може да се присъедини.

   Основното заплащане е от 5-25 долара за въпрос в зависимост от темата.Ако клиента одобри отговорът, сумата отива в твоя сметка в сайта, и когато се натрупат 20 долара може да ги изтеглиш чрез PayPal. Може да работиш по всяко време на денонощието.



Liveperson.com
   Основан през 1995 година Liveperson е един от най-големите сайтове, където експерти от цял свят могат да намерят отговор на всеки въпрос.Има над 30 000 регистрирани експерти в 600 категории.

Webanswers.com
WebAnswers е сайт в които може да питате и получите отговори на въпросите си безплатно.Няма географски ограничения.WebAnswers.com използва Google's AdSense реклами на страниците си.Най- добрите отговори на въпросите, които се оценяват от самите питащи, получават процент от рекламите от Google's AdSense.    За да получиш заплащане от WebAnswers, трябва да имаш Google's AdSense акаунт.Но дори да нямаш, след като отговориш на 10 въпроса,може да си регистрираш акаунт и парите се превеждат директно там.

Werlive.com
   Цените варират от $0.98 до $9.80 за минута в зависимост от нивото на експерта,и от рейтинга които клиентите му дават.Получават се 50% от приходите.В Werlive можеш да създадеш видео и аудио уроци, и да печелиш дори когато не си онлайн.

Student Of Fortune

Studentoffortune.com
   Интересен сайт, в които преподаватели или хора с академични знания може да изкарват допълнително пари и да помагат на закъсали студенти.След договорка колко иска експерта и колко може да си позволи да плати студента, може да се печели 80% от заплащането.20% отиват за сайта.

   Да отговаряш на въпроси и да даваш съвети е добър начин да се изкарват пари от интернет. Може да работиш в удобни за теб часове и не на последно място, да помагаш на хората с знанията си.

C2H2VR6F3RU2

Няма коментари:

Публикуване на коментар