сряда, 1 февруари 2012 г.

Афилиейт маркетинг

Как да правим пари с афилиейт маркетинг


 Това е между другото един от най – добрите начини да се правят пари онлайн.Афилиейт маркетинг компаниите заплащат комисионни за всеки изпратен клиент , който купува техните продукти.

 За начинаещите афилиейт маркитинга може би звучи като нещо много трудно или достъпно само за специалисти в бранша.Но истината е , че това е един от най – лесните начини,за които не отнема много време да се научи човек.Предимство е и, че не трябва да се влагат много средства за започване на бизнеса.

 Афилиейт компаниите се разрастват бързо и увеличават продажбите си чрез усилията на афилиейтите си без големи разходи, афилиейтите също са доволни , защото получават готови продукти без риск от инвестиране.

 Като всяка друга работа в началото всеки трябва да вложи време и усилия да се учи и работи.И в този бранш успехите не могат да дойдат от днес за утре – трябва да мине време , понякога година - две. Но всичко зависи от вас – дали искате да си докарате допълнителни доходи , или постоянен доход и да сте независими.Но важното е , че нито се изискват години учене нито някакви специални умения.Всичко е до ЖЕЛАНИЕ!

 Хубавото е , че и по – сериозните компании предлагат безплатно фирмено обучение , готови уеб страници и помощ за начинаещите.

 Първата и най важна стъпка която всеки трябва да направи е да намери ниша , продукт и компания с която да започне.Като се разтърсите в търсачките може да откриете много възможности.Зависи от персоналната нагласа на човек – истина е , че едни от най – продаваните стоки са продукти за отслабване , но всички не могат да работят в тази ниша.Други известни брандове са eBay , Amazon , само имената им говорят достатъчно ,просто регистрирайте се , разгледайте продуктите , решете с какво да започнете и ...старт.Това е най – важното , да се тръгне , защото много хора стигат до момента – ще помисля и ще видим....

 После идва ред на най – важното – да рекламирате.Има много начини – Да направите блог , уеб сайт, във социалните мрежи , по форуми , РТС сайтове и др. За тези начини ще напиша отделна статия скоро.

Моята лична препоръка е компанията SFI.


 Сериозна компания , работеща повече от 12 години. Продават повече от 51 000 продукта. Дават възможност и да продаваш на старо собствени неща.Афилиейт програма на няколко нива.Много възможности за печалба от различни комисионни.Регистрацията е напълно безплатна , друго хубаво е , че няма нужда да похарчиш и лев докато работиш, освен ако не е по собствено желание.

 Най – големият им плюс е , че имат много добра програма за обучение , освен това ти се обръща лично внимание , ако имаш въпроси директно питаш спонсора ти.

 Аз лично съм регистриран - отскоро и не мога да дам личен пример за големи успехи , но моята спонсорка е българка и вече получава доходи за труда си.Има и доста българи афилиейти в компанията.И форум за споделяне на информация.

 По долу прилагам линк към уеб сайта , на който желаещите могат да се регистрират и запознаят по подробно.Разбира се това е реферал линк който моля да използвате при регистрация.Ако се регистрирате ще сте мои реферали , и ще печеля процент от вашите продажби , но така системата работи. Пък и най – малкото личния ви спонсор ще е българин и обещавам пълна подкрепа в работата.Отделям доста време и усилия за тази работа и е сигурно , че след време труда вложен се отплаща.
Ето линка за регистрация. http://www.sfi4.com/11571519/FREE.

1 коментар: