вторник, 14 февруари 2012 г.

Как да правим пари в социалните мрежи

Един интересен начин да печелим от интернет

  Социалните мрежи се увеличават с всеки изминал ден.Възникват постоянно нови.За да привличат нови членове и да добият популярност, някои от тях споделят част от приходите си със своите членове.Това е добра новина за тези, които прекарват доста време в нета с цел да контактуват с хора от различни култури и страни.
  За тези които се интересуват, съм избрал тези сайтове ,можете да ги разгледате и прецените заслужават ли си да водите социален живот там.И ви пожелавам приятен престой!

MyPage5.com
  За него казват че е сайта които плаща най-добре.Още при регистрирането ако се регистрираш със снимка - 5 долара, за направа на блог-4 цента, за коментиране в блог- 1 цент, ако уплоуднем видео - 3 цента, коментар на видео - 1 цент, за уплоудване на снимка - 1 цент, за коментар на снимка 1 цент и тн.И 5% от заработеното от рефералите ти, но условието да печелиш от реферали е и ти да си активен в сайта.Да и в социалните сайтове могат да се изкарват пари от реферали.Аз също съм регистриран, ако се регистрирате моля да запишете ника ми - yankok като човека който ви е поканил.Заплащането е чрез PayPal.

Adlandpro.com
 Много интересна социална мрежа, наистина членове от цял свят в която си заслужава да се включи човек дори да не му плащат.Заплаща се на членове само с открит профил.Колкото повече контакти и посещения имате, по добре се плаща.Заплащането е чрез PayPal.

Mylot.com
 MyLot прилича повече на форум сайт отколкото социална мрежа, основните дейности са да пишете във форумите, да публикувате мнения и да контактувате с другите членове.Няма географски ограничения, всеки може да се присъедини. Печели се 25% от активността на рефералите.Минималната сума за изплащане е 10 долара.

Apsense.com
  Apsense е бизнес ориентирана социална мрежа, която плаща на членовете си да се събират по интереси.Идеята е добра, защото всеки , които се занимава с някакъв бизнес може да намери нови връзки и интереси.Без геогравски ограничения.Минимално плащане 25 долара през PayPal.

  Разбира се, има още много не мога да ги изброя всичките.По известни са Ghater.com, SideTick.com.
В тези сайтове може да се регистрирате и присъедините, но плащат пари само на граждани на САЩ, Канада, Австралия, Англия и Израел.Затова е препоръчително преди да се присъедините към някой сайт, да прегледате подробно информацията за членство и тн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар