вторник, 28 август 2012 г.

Един оригинален начин да правиш пари онлайн - Fiverr.com

Чували ли сте за Fiverr.com? Много интересен сайт, където може да печелите пари по всякакъв начин без да имате специално образование или умения.Важното е да имате въображение и нови и интересни идеи.

Може да печелиш пари като изпълняваш различни оферти, по 5 долара всяка.Може да печелиш по много оригинални начини.Има хора, които предлагат да направят снимка на определено място в града или снимка на цвете или човек, други предлагат да нарисуват картина, да изпеят песен или да изтанцуват танц.Други може да ти помогнат с информация къде да отседнеш като турист или какви интересни места да посетиш и каква храна да ядеш.

Колкото и невероятно и идиотски да звучи, има хора които плащат за тези неща.Както се казва има хора за всичко.Повечето плащат за реклама на определен продукт или сайт, но има невероятни оферти, от и за хора с развинтено въображение.Просто посетете сайтът и ще добиете представа за какви интересни неща хората са готови да си дават парите.

Можеш да се регистрираш безплатно и да предлагаш неограничен брой оферти.За всяка оферта сайтът взема 1 долар комисионна, за това че ти намира клиенти, 4 остават за теб.

2 коментара:

  1. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further
    post thanks once again.
    Also visit my page ; creative ways to make money

    ОтговорИзтриване
  2. What's up Dear, are you really visiting this web page regularly, if so then you will without doubt obtain nice knowledge.
    My web site - electronic cigarette company

    ОтговорИзтриване