сряда, 11 април 2012 г.

Правене на пари с Just been paid.

Сайтът на Just been paid вече не съществува.Който има акаунт сигурно вече е разбрал, че Just been paid е купена и е собственост на Profitclicking.com. Който има акаунт може да се регистрира и прехвърли директно с паролата и ника от Just been paid.Всичко стана изведнъж и без предизвестие.Новият сайт има идеята да е преди всичко трафик ексчеиндж сайт, като обещава да продължи да плаща по същата схема като Just been paid- по 2% дневно на пакет.Сега е голяма бъркотия, затова като се поизяснят нещата ще напиша повече по случая.Оставил съм няколко позиции за да разбера дали ще плащат както обещават.

   Just been paid е нещо като инвестиционна компания. Аз по принцип не пиша и не рекламирам такива програми. Причината да пиша тази статия е: Тази компания работи повече от 2 години и продължава да плаща обещаните комисионни.Другата важна причина е че регистрациятя е безплатна.


   Не само аз но и приятели я ползват и никой не се е оплакал досега.Има няколко начина да печелиш пари с Just been paid но аз използвам само JSS-Tripler и тук пиша само за това. Които има време и желание може да се регистрира от линка ми и да провери как работят и другите програми.


   Това е наистина един бърз и лесен начин да печелиш пари онлайн, но предупреждавам, ако инвестирате го правете с мярка. Просто няма гаранция дали компанията ще плаща така постоянно.Въпреки обещанията на Frederick Mann-основателят, за постоянство и сигурност.


   За JSS Tipler - при регистрацията получаваш 10 долара, с които можеш да купиш една позиция.За тази позиция получаваш 2% дневно.Може да продължиш и така, можеш и да вложиш собствени пари.Важното е, че никои не те форсира да влагаш. Допълнително се печели ако агитираш и записваш членове под теб.Има членове, които са минали границата от 100 000 долара печалба.Но повтарям няма безрискова инвестиция.Сами преценявайте границите до които до стигате.


Кратка история.




   Just been paid е основан 2004. Но след няколко месеца спира да съществува.През Януари 2010 отново се появява и съществува досега.JSS-Tripler е основан Февруари 2011.Досега са платени повече от 5 000 000 долара според данни от сайта.Целта на програмата според автора е:


   Да осигури начин за изкарване на истински пари от интернет. Освен това и да помогне на желаещите с семинари онлайн и обучение как да се развият като истински професионалисти в бизнеса.Разбира се всичко това е само на английски.


   Които желае може да провери и да се регистрира в Just been paid и от там автоматично се включва във всичките им програми.


3 коментара:

  1. Според мен има голяма измама , независимо че много се хвалят с тази ,,just Been Paid ,, и по точно - За JSS Tipler защото само снея съм работил ! Та какво става ? - Купуваш позиция за 10 $ ,и тя ти носи след 75 до 80 дена - 15$ , но ти 10 $ с които си закупил позицията не ги получаваш- след. /15-10= 5 / или 5 $ e това което получаваш , а не 15 + 10 ! ! След това при функциятя ,, Restart ,, от общо 45 позици ми изчезнаха -24 , за които съответно съм дал по 10$ и имаха сравнително малко натрупана лихва ! Сега съм с 20 позици и на всичкото отгоре системата закъснява да олихви позициите вечес с няколко дена / двес е 02.08.12 - а последното което съм получил като лихва за тези 20 позиции е от 29. 07 12 --- долу горе , закъснение с около 3 дена така че , който иска да си купува , но няма гаранция че няма да ви изчезнат вложенията ! ?

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм писал в статията, че няма нищо сигурно както за тази програма, така и за други подобни в интернет.Според едно проучване на един математик- този сайт ще продължи да плаща до края на 2014.Аз лично смятам да го ползвам поне още година. Просто всеки преценява за себе си колко да влага и докога.Още един път предупреждавам- правете го с мярка.

    ОтговорИзтриване
  3. http://instasurfs.com/?ref=8757


    Колеги.
    Открих супер бизнес!
    Регистрирате се.Плащате 12 долара и давате да гледате 8 реклами на сайтове, които са автоматични и са по 8 секунди. И сега най-хубавата новина дадоха ми веднага в солида 1.44 за това. Действайте!
    skype:miroofis

    ОтговорИзтриване