вторник, 27 март 2012 г.

Как да печелим от четене на емейли



Пари от четене на емейли.



  Този начин за правене на пари онлайн е подобен на тези за кликане и гледане на реклами.Разликата тук е, че главно се отварят емейли. Повечето сайтове имат и допълнителни опции за печелене.Например кликане по реклами или участие в проучвания, записвания за определени програми.

 
  Как се процедира? Регистрирате се и след като сте одобрени почвате да получавате емейли.За всеки отворен емейл получавате определена сума.И от това определено не може да станете богати.Но може да правите някой долар допълнително.


  И тук основния проблем е многото сайтове ментета.Трябва да внимавате преди да се регистрирате да проучвате внимателно дали е сериозен сайта.Освен това трябва да знаете и внимателно да проверявате дали има географски ограничения за регистрация.Едни от най-добре плащащите сайтове са главно само за американски и канадски жители.Като например Cash4offers.com и Uniquerewards.com.


  И от тези сайтове може да се печели от реферали.При наличие на повече време и желание за рекламиране на рефералния си линк,човек може да изкарва и по-сериозни пари.


  Това са два сайта в които съм регистриран и давам гаранция, че са сериозни и плащат.Нямат географски ограничения за регистрация.


Donkeymails.com е много интересен сайт.Може да се печели от емейли, кликане по реклами и други начини.Има огромно количество реклами, но се плаща евтино.За емейл се печели по четвърт цент.Този сайт е и добра възможност да рекламирате на ниски цени ако имате сайт или реферален линк.


Регистрацията  е безплатна.Няма минимален праг за заплащане през Okpay, PerfectMoney и LibertyReserve!1 долар  минимум през PayPal  и Payza.com  


 Donkeymails.com има 2144 трафик ранг от Alexa и има 513059 посещения дневно,печели около USD 1541 дневно.


 Единственият недостатък според мен е менюто и навигацията на сайта.Трябва известно време докато свикнеш.


Hits4pay.com е един от най-сериозните сайтове.Води се към елитните сайтове.Отнема известно време да те одобрят.Може да се изкарва допълнително от други дейности в сайта и от реферали.

Няма географски ограничения.Получаваш 5 долара още при регистрацията.Трябва да се достигне 25 долара за да получиш плащане.Hits4pay.com има 7393 трафик ранг в Аlexa.Сайта има 148789 посещения на ден и прави USD 448 дневно.





2 коментара:

  1. zdasti i tozi sait naistina li pla6ta Magareto mn s1m go zasi4ala no ne znampla6ta li Ot koga sa poslednite pl6taniq $e taka ili ina4e imammn i sus skamove nemise zanimawa

    ОтговорИзтриване
  2. DonkeyMails is a legendary Paid-To-Click network, since 2005 it has made payments for over $1,900,000 to 750,000+ users.

    ОтговорИзтриване