вторник, 20 март 2012 г.

Три начина да рекламираме онлайн


Изпитани и резултатни начини за увеличаване на трафика на блог или сайт и привличане на реферали във вашите програми.


    1.    Linkreferral.com   е една великолепна възможност  за промотиране на блог или сайт и увеличаване на трафика. Членството е безплатно.

   Този сайт има повече от 300 000 членове. Отделно бива посещаван дневно от хиляди които не са членове. След  регистрацията, избираш в каква подкатегория да се включи твоят сайт. След това имаш възможност да го промотираш безплатно.

   Принципът е следния:  Разглеждаш други сайтове и пишеш ревюта за тях. Получаваш точки до 30 посетени сайта и до 5 ревюта на ден. Горе долу това отнема 20 минути дневно. Ако си редовен печелиш висок ранг в подкатегорията си и се появаваш в първите 10 в листа. А първите имат най-много посещения дневно.Спокойно  може да стигнеш до 20-60 посещения дневно на твоят сайт.


   Ако нямаш време и искаш да си на първа страница , става и със заплащане.На нормални цени.

   Освен това членството в този сайт спомага за по-бързото индексиране в Google . Това го гарантирам от личен опит. Първия линк към моят сайт Google намери в Linkreferral.

   2. В социалните мрежи. Вече писах на тази тема в предишна публикация, но като начин да се печелят пари. Но социалните мрежи в момента са много повече от това. Те са великолепна възможност да рекламираш бизнесът си и да си докарваш повече трафик.

   Начините са много. Може да пращаш е-мейли до членовете. Обикновенно има ограничения до определена бройка безплатни  е-мейли. Но като спечелиш кредити може да ги използваш за реклама.

   Много членове посещават твоя профил и разглеждат сайтът ти. Може да пускаш безплатни обяви с линкове към твои афилиейтни програми.

  Отделно се запознаваш с всякакви хора и научаваш полезни неща.
  Това са бизнес мрежите в които аз членувам. Може да разгледате и да се присъедините ако желаете.

Adlandpro.com  
  
   3.     Реклама чрез е-мейл.  Концепцията е проста. Получаваш е-мейли и за всеки отворен мейл трупаш точки , които използваш да пращаш е-мейли. За тази цел трябва да се направи отделен акаунт, защото количеството мейли е голямо. Ако ползваш нормалния си акаунт ще се задръсти.

Отнема доста време. И тук ако нямаш време може да си платиш за кредити. Този метод също работи и е изпитан. Хората отварят е-майлите със сигурност, защото са записани по собствено желание към тези програми. Много от тях може да се включат и към твоята ако преценят , че си заслужава.

Ако не най-малкото получаваш хиляди посещения на твоя сайт.

Това са два сайта които аз ползвам. Отнема доста време дневно. Ако имате повече време може да се разтърсите и да намерите повече.

7 коментара: