сряда, 25 януари 2012 г.

Участие в онлайн проучвания

 Това е един добър начин за правене на пари онлайн.

  Не се изискват специални умения , достатъчни са свободно време и желание.
Въпреки че има много фалшиви сайтове, могат да се намерят стотици истински, които плащат реални пари.

  Но още от началото искам да предупредя, че много зависи от държавата, където живеете. В Америка това е реален начин за правене на пари, ако живеете в България рядко получавате шанс да бъдете включен в изследване.

 Аз лично съм регистриран в 4 – 5 сайта, проверени са и са едни от най – сериозните, но вече няколко месеца не получавам шанс за реални пари. Само от време на време може да се спечели някой цент.В някои случаи получавам препратки до България, където обикновено се стига до страница на Мобилтел, където ти задават тъп въпрос и като отговориш получаваш шанс да спечелиш .....ако изпратиш sms на.......

 Все пак продължавам да търся и като намеря по добри възможности ще ги споделя с вас.В момента проучвам няколко други сайтове и скоро ще направя по – подробен лист с най – сериозните сайтове.

 По долу предлагам линкове към няколко сайта.

Мakethatdollar.com – Вече от 3 месеца няма ново проучване, но може да се правят няколко цента допълнително от други неща в сайта.
Surveyhead.cоm – Още при регистрацията печелиш известна сума, но след това нулева активност – повече от 4 месеца...Става въпрос ако се регистрираш от България.
Surveysavvy.com – Един от сериозните сайтове , регистриран съм от скоро и не мога да кажа колко възможности дава.

 В този блог може да намерите още много информация за онлайн сървейс сайтове, но се отнася главно за Щатите и е на английски.Но е интересен Блог с много полезна информация линк за сайта тук.

6 коментара:

  1. JTN също предлагат онлайн проучвания на http://www.jtnpanel.com
    Доволен съм засега.. мога да препоръчвам приятели, които също да участват.. по този начин също печеля точки, които след като натрупам определен брой - обменям за пари.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за информацията. Ще се регистрирам и мога да напиша по-подробно за този сайт скоро.

    ОтговорИзтриване
  3. shte probvam i as zashtoto ot amerikanskia sAit zagubih 200$

    ОтговорИзтриване