неделя, 14 декември 2014 г.

Amway – Развий собствен бизнес!

Ще започна тази статия с кратко встъпление. Клиент съм на компанията Amway от години. Продуктите им са много качествени, природосъобразни и екологични, пазят здравето ни и са от "задължителните в дома ни" - пазаруваме ги независимо криза ли е или не. Защо освен да бъда клиент започнах да правя и бизнес? Защото от юни 2014г. Amway официално стъпи на българския пазар. До тогава продуктите се внасяха от Румъния, бизнесът в България все още е под шапката на румънския офис, но продуктите ти ги доставят с куриер в къщи. Вече всеки може официално да ползва продуктите лично за себе си, да стане дистрибутор или да развива свой соствен бизнес с Amway. Има сайт на български, където може да се регистрираш онлайн и да пазаруваш. Практически най – голямата компания за директни продажби в света официално е на старта си в България! В това аз виждам голяма възможност за развитие на свой бизнес-създаване на актив - и я споделям с вас.

Кратка история.

Компанията стартира през 1959 година в Ейда, Мичиган в САЩ на принципа на директните продажби. Първият оригинален продукт е Liquid Organic Cleaner (L.O.C.) . Това е първият концентрат, биоразградим и екологичен почистващ препарат.


В момента Amway е компания, която извършва директни продажби за 12 милиарда долара годишно. Има включени различни брандове, като най-известните са : NUTRILITE™ - най-продаваният бранд за витамини и хранителни добавки в света. ARTISTRY™ в топ 5 от най-продаваните козметични брандове. eSpring™ - пречисвателна система за вода в домашни условия.


Повече от 3 милиона собственици на Amway бизнес и повече от 21 000 служители работят за компанията. Тя оперира в над 100 държави на 6 континента.

Възможност за бизнес.

Директни продажби означава или да продавате директно продукти на физически лица - семейство, приятели или клиенти, или да привличате нови хора да се включват под вас, за да си пазаруват от собствен магазин с 30% отстъпка или да правят заедно с вас бизнес. Всеки, който се регистрира онлайн, независимо дали е клиент или дистрибутор, трябва да се запише под свой спонсор. Така печелите от потрелението на всеки привлечен човек, без ограничения за време и дълбочина на записаните под вас членове. Освен това се печели от бонуси – месечни, годишни и в зависимост от общото представяне. Няма смисъл да си играете да включвате възможно повече хора под вас само заради бройката - не тя е важна, а реалното потребление на продукти. Оборотът носи бонуси, не присъствието в мрежата!

Компанията подпомага индивидуално всеки член по много начини - най-важният е лични срещи лице в лице. Моят спонсор организира срещи почти всяка седмица. Целият екеп помага в изграждането на бизнеса и за всичко може да се консултираш. Освен това има много материали за обучение онлайн от Академията на Amway, книги, дискове с лекции на преуспели милионери от компанията. Организират се еднодневни и тридневни семинари в България и международни семинари с лектори от цял свят.

Как става записването?

Директно може да се запишете от този линк:

http://www.amway.bg/user/yankok/invite=yes


Преди това препоръчвам да разгледате подробно сайта:

http://www.amway.bg/



ако искате да научите по-подробно историята на компанията,подробности за брандовете, продуктите и възможностите за бизнес и обучение, предлагани от Amway. Важно е, преди да се регистрирате, да се обърнете директно към мен на yanko.karamanov в gmail.com за конкретна информация и идеи - има важни детайли, които няма как да обясня тук. А и предпочитам да ги казвам лично само на наистина заинтересовани хора. Регистрацията струва 22 лева. В момента може да се регистрирате само като Член +.После може да променяте статута си.

Още веднъж искам да подчертая: разгледайте подробно информацията, преди да се включите. Ако имате въпроси - питайте, по горе съм посочил, че има такса за регистрация, това е сериозен бизнес и само ако сте решили твърдо да се занимавате, тогава предприемайте нещо. Пиша това уточнение, защото няколко дни след като пуликувах статията, вече има два неуспешни опита за регистрация и като се опитвам да се свържа с хората на емейлите, които са регистрирали,не отговарят. Подчертавам - това не е схема за бързо забогатяване или лесни пари - изисква се време и усилия. Освен това не може да сте дистрибутор
на стоки, който не сте пробвали - нормално е да купувате и пробвате - ще останете изключително доволни.Няма бизнес без капиталовложения, най-малкото на лично време. Освен това разходите ви се превръщат в приходи и инвестиции в бъдещето и за вашето здраве - всички продукти са създадени с цел да го поддържат и развиват; Сменям химията в дома си с Биология. Стоките са с гарантирано качество, с гаранция за удовлетвореност и брандовете говорят сами за себе си.



Съществена полза - дори да не сте дистрибутор, а само клиент, пазарувате продуктите с 30% отстъпка!

Просто още веднъж искам да повторя - това е стартът на Amway в България и отлична възможност за нас да бъдем едни от пионерите и при добра работа и активност да подобрим стандарта и качеството си на живот, а защо не и да ни стане основен бизнес, да имаме повече свободно време за себе си и за семействата си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар