сряда, 6 ноември 2013 г.

JTN Panel - Прави пари с онлайн проучвания.

JTN Research

Тази статия е за българският сайт JTN Panel в който може да правите пари от онлайн проучвания. JTN Panel е собственост на JTN Рисърч ЕООД. Фирмата е основана 2007г. и е базирана в София като основната и дейност са маркетингови проучвания. Панелът на JTN е Он-лайн общност, която позволява на нейните членове да споделят своето мнение за нови продукти и услуги на пазара.

Процесът на регистрация е кратък и лесен. Членството е доброволно и безплатно.Компанията има строги правила за конфиденциалност и
отговорите Ви на проучванията се предоставят в общ, анонимен вид, което означава, че информацията по никъкъв начин няма да носи или предоставя лични данни за Вас както и за отговорите, които сте дали.

Как се печелят пари чрез този сайт?

Първо се регистрирайте и станете член на JTN Panel. След това единствено трябва да чакате и да проверявате пощата си редовно за покани за маркетингови проучвания. Всяка покана съдържа информация за предлаганите JTN Toчки или други награди. За всяко попълнено проучване получавате JTN Toчки като 1 JTN Точка = 0,5 лева. Когато съберете 100 JTN Точки получавате право да ги обмените за паричния им еквивалент - 50 лева. Лично аз съм регистриран, периодично получавам покани за проучвания и досега съм спечелил близо 50 точки.

За регистрация използвайте този линк: JTN Panel