сряда, 5 юни 2013 г.

GDI - Global Domain International - Една от най-добрите възможности за онлайн бизнес.




В тази статия искам да ви представя Global Domain International - една от най-добрите и реални възможностти да се правят пари онлайн.

За какво става въпрос? За реален и законен бизнес, който струва 10 долара месечно.

Нека започна с описание на компанията.Global Domain International, Inc. (aka “GDI”) е компания, която предлага регистрация и хостинг на домейни от високо ниво.

Основана е 1999 и през 2002 е обявена като номер 37 от 500 най-бързо развиващи се компании в Америка.И е номер 5 в Калифорния.Оттогава до сега GDI продължава да се развива и расте.

Какви други продукти и услуги освен домейни предлага GDI?

1. Site builder - може да се направиш лесно сайт без да имаш познания или опит със скриптове.

2.Wordpress - може да хостваш блогът си на собствен домейн и поддомейн до 10GB.

3.Емейли - до 10 емейла и до 1GB.

4.Уеб хостинг - FTP access, 100 MB пространство и 10 GB месечен трафик, 99% онлайн.

Как може да правя пари с GDI?

Стигам до основното - какъв е начинът да се печели с GDI. Начинът е чрез тяхната афилиейтна програма.Като станеш афилиейт на компанията, можеш да печелиш като продаваш продуктите и услугите им.Печелиш по 10% от всеки продукт, който си продал директно и 10% от продуктите който продават хората които са се записали под теб във фирмата на 5 нива дълбочина. От тук е ясно, че възможността да се правят пари е голяма.Важното е да се промотира сериозно и изисква време.

Както повечето афилиейтни програми и тук важното е да промотираш и трупаш реферали.Който е запознат с особеностите на бизнесът онлайн вече знае колко е трудно да се правят много реферали.Изисква се здрава работа, промотиране и доста търпение.Освен това за да успееш в афилиейт бизнесът винаги трябва да се работи отборно.Това е и причината да се включа в GDI Team Elite. Какво предлагат те - 6 човека които да запишат под теб до 6-7 месеца и след като запишат 6 души можеш да станеш лидер на собствен отбор.Помагат ти при трупането на реферали и със съвети как да промотираш. Какви изисквания имат- да правиш минимум 1000 хита седмично на линка които ти предоставя лидерът на отборът.Не е никак трудно за изпълнетие като се ползват различни източници на трафик - трафик ексчейндж сайтове, сейв лист майлинг сайтове и тн.

Важно е да се промотира по колкото се може повече и различни начини. Описал съм основните начини за промотиране на линкове в статията Всичко от което се нуждаете за успех в бизнесът онлайн.

Дотук описах какво предлагат и какви са изискванията на GDI Team Elite. Сега ще ви опиша и реалността-аз съм член на отбора от една година и имах около 12 записани под мен членове, но голяма част от тях се отказват.В повечето случаи не са разбрали за какво става дума или не им се занимава да рекламират.Проблемът е че ако не правиш по 1000 хита седмично, не получаваш членове под теб.Така че за една година аз така и не събрах 6 активни членове за да направя свой отбор. Не получавах подробна информация колко човека са се записали от моят линк и тн.Затова и толкова дълго се въздържах да публикувам статия в блогът.Защото нямаше никаква гаранция, че ако някой се запише от моят линк ще отиде в моят отбор.

Ето какво предлагам сега аз на тези които решат да се присъединят към моят отбор в GDI Team Elite:

Всеки ще рекламира линк, който ще води до неговата страница в GDI и всеки записъл се от неговият линк ще попада директно в неговият отбор.Отделно всеки записъл се от моят линк ще бъде разпределян между шестимата членове от рефералите ми първо ниво поравно и в ротация.След като те направят по 6 члена 1 ниво, ще продължавам със второто ми ниво и тн.Всеки ще получава лична помощ от мен за всички въпроси които го интетесуват.Освен това всякаква информация относно промотиране или новости в интернет.

Освен това има хора които се записват в GDI заради хостинга или не винаги имат време и желание да рекламират и да правят по 1000 хита всяка седмица.За разлика от GDI Team Elite аз ще продължавам да помагам и на тях като слагам реферали и в техните тимове.Но разбира се човек ако не работи да промотира бизнесът си не може да се надява само на помощ отгоре.Те ще трупат доста по-малко реферали.

Как става записването. От линка ми се отива на страницата за регистриране в GDI. Записвате се и регистрирате домейн.Може да регистрирате всякакви типове домейни, но предупреждавам че най-добре е ако се интересувате само от афилиейтната програма да регистрирате домейн завършваш на .WS,защото това е оригиналният на компанията и струва 10долара месечно с хостинга. Домейни като .сом, .net и тн. имат допълнителни годишни такси.Но ако искате да си регистрирате домейн с друго продължение и да правите специфичен сайт, не е толкова по-скъпо. Може да ползвате домейна и хостинга или като си направите сайт по свое желание, или ако сте решили да правите блог.Затова е добре да прецените преди да се регистрирате и да помислите за името. Дали ще направите сайт или блог и дали ще рекламирате своят GDI бизнес или нещо друго, важното в случаят е че това ще е едно добро начало за развитието ви в интернет.По нататък ако искате да се класирате добре в търсачките ще трябва доста работа и учене.Или другият начин е човек да си плаща на специалисти.Всичко зависи от намеренията и целите ви.

И като за финал искам да изтъкна няколко важни причини, заради които си заслужава да се присъедините към моят отбор в GDI Team Elite.Няма да ги изреждам нито под ред, нито по важност- всички са важни.

- Занимавам се с интернет маркетинг от доста повече от година и съм наясно с методите да се рекламира и изкарват пари онлайн.Освен това имам сериозно намерение доходите ми от интернет да се превърнат в основни и работя здраво по въпроса.

- Правя много над 2000 хита седмично на собственият си линк в GDI от над 10 зазлични сайтове и емейл листи.

- Блогът от който четете тази статия се класира на първа страница в Google Bg за няколко думи, свързани главно с това как се правят пари онлайн и със социални медии.Има около 50 посещения дневно и е на 950 000 позиция в Алекса.Досега съм имал доста записвания за другите ми програми, и въпреки, че тази е платена мисля, че на доста българи им е вече ясно бъдещето в интернет и че без инвестиции не може да печелиш сериозни пари.

- Имам сайт на английски, makemoneyconsulting.com, които е също за правене на пари онлайн. В момента е на 1200 000 позиция в Алекса и има по 30-50посещения дневно. Отделно започнах да ползвам услугите на сериозна фирма за оптимизация за търсачките и посещаемостта ще се увеличава сериозно.До 5-6 месеца целта е да има няколко хиляди посещения дневно.Главните записвания по програмата ще са от там.

Това е основната информация за бизнесът GDI.Ще добавям страници с допълнителна информация.Всеки може да разгледа за тази възможност в търсачките, до отиде до официалниат им сайт- там има доста видео с обяснения.И разбира се да се свърже с мен със всякакви въпроси.Обещанията са ми всеки записъл се от моят линк да се включва в отборите на тези под мен и тн. Това е да се работи отборно.Освен това на всеки трябва да му е ясно, че не могат да се правят бързо пари в такъв бизнес.Трябва да се изгради отбор и да мине време.Но до една година, когато се натрупат 10 реферала и месечните разходи са покрити, може да се работи по-спокойно.Не искам да се нагърбвам с предполагаеми прогнози- в някои от тимовете на хората над мен има по 200-300 души след 2 години.Ще работя по въпроса дори да надминем тези резултати.