сряда, 5 юни 2013 г.

GDI - Global Domain International - Една от най-добрите възможности за онлайн бизнес.




В тази статия искам да ви представя Global Domain International - една от най-добрите и реални възможностти да се правят пари онлайн.

За какво става въпрос? За реален и законен бизнес, който струва 10 долара месечно.

Нека започна с описание на компанията.Global Domain International, Inc. (aka “GDI”) е компания, която предлага регистрация и хостинг на домейни от високо ниво.

Основана е 1999 и през 2002 е обявена като номер 37 от 500 най-бързо развиващи се компании в Америка.И е номер 5 в Калифорния.Оттогава до сега GDI продължава да се развива и расте.

Какви други продукти и услуги освен домейни предлага GDI?

1. Site builder - може да се направиш лесно сайт без да имаш познания или опит със скриптове.

2.Wordpress - може да хостваш блогът си на собствен домейн и поддомейн до 10GB.

3.Емейли - до 10 емейла и до 1GB.

4.Уеб хостинг - FTP access, 100 MB пространство и 10 GB месечен трафик, 99% онлайн.

Как може да правя пари с GDI?

Стигам до основното - какъв е начинът да се печели с GDI. Начинът е чрез тяхната афилиейтна програма.Като станеш афилиейт на компанията, можеш да печелиш като продаваш продуктите и услугите им.Печелиш по 10% от всеки продукт, който си продал директно и 10% от продуктите който продават хората които са се записали под теб във фирмата на 5 нива дълбочина. От тук е ясно, че възможността да се правят пари е голяма.Важното е да се промотира сериозно и изисква време.

Както повечето афилиейтни програми и тук важното е да промотираш и трупаш реферали.Който е запознат с особеностите на бизнесът онлайн вече знае колко е трудно да се правят много реферали.Изисква се здрава работа, промотиране и доста търпение.Освен това за да успееш в афилиейт бизнесът винаги трябва да се работи отборно.Това е и причината да се включа в GDI Team Elite. Какво предлагат те - 6 човека които да запишат под теб до 6-7 месеца и след като запишат 6 души можеш да станеш лидер на собствен отбор.Помагат ти при трупането на реферали и със съвети как да промотираш. Какви изисквания имат- да правиш минимум 1000 хита седмично на линка които ти предоставя лидерът на отборът.Не е никак трудно за изпълнетие като се ползват различни източници на трафик - трафик ексчейндж сайтове, сейв лист майлинг сайтове и тн.

Важно е да се промотира по колкото се може повече и различни начини. Описал съм основните начини за промотиране на линкове в статията Всичко от което се нуждаете за успех в бизнесът онлайн.

Дотук описах какво предлагат и какви са изискванията на GDI Team Elite. Сега ще ви опиша и реалността-аз съм член на отбора от една година и имах около 12 записани под мен членове, но голяма част от тях се отказват.В повечето случаи не са разбрали за какво става дума или не им се занимава да рекламират.Проблемът е че ако не правиш по 1000 хита седмично, не получаваш членове под теб.Така че за една година аз така и не събрах 6 активни членове за да направя свой отбор. Не получавах подробна информация колко човека са се записали от моят линк и тн.Затова и толкова дълго се въздържах да публикувам статия в блогът.Защото нямаше никаква гаранция, че ако някой се запише от моят линк ще отиде в моят отбор.

Ето какво предлагам сега аз на тези които решат да се присъединят към моят отбор в GDI Team Elite:

Всеки ще рекламира линк, който ще води до неговата страница в GDI и всеки записъл се от неговият линк ще попада директно в неговият отбор.Отделно всеки записъл се от моят линк ще бъде разпределян между шестимата членове от рефералите ми първо ниво поравно и в ротация.След като те направят по 6 члена 1 ниво, ще продължавам със второто ми ниво и тн.Всеки ще получава лична помощ от мен за всички въпроси които го интетесуват.Освен това всякаква информация относно промотиране или новости в интернет.

Освен това има хора които се записват в GDI заради хостинга или не винаги имат време и желание да рекламират и да правят по 1000 хита всяка седмица.За разлика от GDI Team Elite аз ще продължавам да помагам и на тях като слагам реферали и в техните тимове.Но разбира се човек ако не работи да промотира бизнесът си не може да се надява само на помощ отгоре.Те ще трупат доста по-малко реферали.

Как става записването. От линка ми се отива на страницата за регистриране в GDI. Записвате се и регистрирате домейн.Може да регистрирате всякакви типове домейни, но предупреждавам че най-добре е ако се интересувате само от афилиейтната програма да регистрирате домейн завършваш на .WS,защото това е оригиналният на компанията и струва 10долара месечно с хостинга. Домейни като .сом, .net и тн. имат допълнителни годишни такси.Но ако искате да си регистрирате домейн с друго продължение и да правите специфичен сайт, не е толкова по-скъпо. Може да ползвате домейна и хостинга или като си направите сайт по свое желание, или ако сте решили да правите блог.Затова е добре да прецените преди да се регистрирате и да помислите за името. Дали ще направите сайт или блог и дали ще рекламирате своят GDI бизнес или нещо друго, важното в случаят е че това ще е едно добро начало за развитието ви в интернет.По нататък ако искате да се класирате добре в търсачките ще трябва доста работа и учене.Или другият начин е човек да си плаща на специалисти.Всичко зависи от намеренията и целите ви.

И като за финал искам да изтъкна няколко важни причини, заради които си заслужава да се присъедините към моят отбор в GDI Team Elite.Няма да ги изреждам нито под ред, нито по важност- всички са важни.

- Занимавам се с интернет маркетинг от доста повече от година и съм наясно с методите да се рекламира и изкарват пари онлайн.Освен това имам сериозно намерение доходите ми от интернет да се превърнат в основни и работя здраво по въпроса.

- Правя много над 2000 хита седмично на собственият си линк в GDI от над 10 зазлични сайтове и емейл листи.

- Блогът от който четете тази статия се класира на първа страница в Google Bg за няколко думи, свързани главно с това как се правят пари онлайн и със социални медии.Има около 50 посещения дневно и е на 950 000 позиция в Алекса.Досега съм имал доста записвания за другите ми програми, и въпреки, че тази е платена мисля, че на доста българи им е вече ясно бъдещето в интернет и че без инвестиции не може да печелиш сериозни пари.

- Имам сайт на английски, makemoneyconsulting.com, които е също за правене на пари онлайн. В момента е на 1200 000 позиция в Алекса и има по 30-50посещения дневно. Отделно започнах да ползвам услугите на сериозна фирма за оптимизация за търсачките и посещаемостта ще се увеличава сериозно.До 5-6 месеца целта е да има няколко хиляди посещения дневно.Главните записвания по програмата ще са от там.

Това е основната информация за бизнесът GDI.Ще добавям страници с допълнителна информация.Всеки може да разгледа за тази възможност в търсачките, до отиде до официалниат им сайт- там има доста видео с обяснения.И разбира се да се свърже с мен със всякакви въпроси.Обещанията са ми всеки записъл се от моят линк да се включва в отборите на тези под мен и тн. Това е да се работи отборно.Освен това на всеки трябва да му е ясно, че не могат да се правят бързо пари в такъв бизнес.Трябва да се изгради отбор и да мине време.Но до една година, когато се натрупат 10 реферала и месечните разходи са покрити, може да се работи по-спокойно.Не искам да се нагърбвам с предполагаеми прогнози- в някои от тимовете на хората над мен има по 200-300 души след 2 години.Ще работя по въпроса дори да надминем тези резултати.























3 коментара:

  1. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

    More than 160000 women and men are using a easy and secret "water hack" to lose 2 lbs each and every night in their sleep.

    It's painless and works on everybody.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Hold a drinking glass and fill it up with water half full

    2) Now follow this weight loss hack

    and you'll become 2 lbs skinnier as soon as tomorrow!

    ОтговорИзтриване
  2. Các vị trí công việc hot trong ngành marketing như nhân viên marketing, nhân viên content marketing, chuyên viên marketing, nhân viên seo, nhân viên digital marketing.
    Vậy những kỹ năng được yêu cầu khi marketing manager tại hà nội:
    Nắm rõ những lý thuyết nền tảng về chuyên ngành Marketing
    Có kỹ năng phân tích
    Có chiến lược tương tác trên mạng xã hội
    Biết phác thảo "bức tranh số liệu"
    Hiểu biết về kỹ thuật
    Có kỹ năng làm việc nhóm cũng như làm việc độc lập dưới cường độ áp lực không nhỏ
    Nhạy bén trong việc tạo ra, nắm bắt và tận dụng các xu hướng mới
    Có kỹ năng mềm, khả năng dẫn dắt, đàm phán và thuyết trình
    Có năng lực ngoại ngữ tiếng Anh trôi chảy.
    Tìm hiểu thêm những tin tìm việc làm của tất cả các ngành nghề có nhu cầu tuyển dụng cao tại tìm việc làm.

    ОтговорИзтриване
  3. Я благодарю г-на Педро за помощь в приобретении ипотечной ссуды VA. Было здорово получить ссуду в размере 900 000 долларов США от этого кредитора. Меня зовут Красимир Тодор, я бельгиец. Я получил ссуду от этого авторитетного кредитора 20 ноября 2019 года, и я хочу быстро использовать это средство, чтобы сообщить всем здесь, что вы можете получить любой ссуду у этой надежной кредитной компании. Найти ссудодателя VA непросто, и он должен быть рекомендован Департаментом по делам ветеранов. Г-н Педро предоставит вам ссуды под низкие проценты в размере 2% и очень быстро. Получите кредиты по электронной почте: pedroloanss@gmail.com /
    Текст в WhatsApp: +18632310632

    ОтговорИзтриване