вторник, 22 май 2012 г.

AlertPay.com вече е Payza.com



Един от най-големите сайтове за разплащания онлайн AlertPay.com се преименува на Payza.com.В блогът има няколко линка на AlertPay.com които ще сменя с Payza.com.По долу публикувам официална информация от сайта на Payza.com.

Тази пролет AlertPay се сля с английската компания MH Pillars Ltd, един от лидерите на пазара за предплатени карти.Това според компанията ще подпомогне бъдещото развитие и разрастване и на двете компании, и изкачването им на по-високо равнище в бизнесът.

На 14 Май 2012 вече е открит и работи сайта Payza.com.За тези, които имат акаунт в AlertPay нищо не се променя.Автоматично е прехвърлена цялата им информация.Могат да се логват в новия сайт със същия емайл и парола.Всичката им информация е запазена.Няма нужда да правите нищо.

Новия сайт има доста подобрения, по-лесна навитация.Възможност за достъп през мобилен телефон, добавени са няколко нови страни и подобрен сервиз за връзка с клиенти.

Може да разгледате сайтът, или да се регистрирате ако все още не сте го направили от този линк http://www.payza.com.

четвъртък, 17 май 2012 г.

Правила за успех

    За правилата за успех в живота и в бизнесът в частност интернет, е изписано много.Напоследък чета доста такива материали. Реших да напиша няколко думи за това, защото това са неща които всеки е чувал или мисли, че знае, но рядко прилага реално в живота.Затова е полезно да се прочитат отново от време на време и да се прилагат на практика.

Нямам претенции за авторство, събрал съм всичко от различни автори, по начин който на мен ми харесва.

   1.Винаги бъди позитивен.Вярвай във собствените си възможности.

   2. Послушай сърцето си и избери да правиш това, което ти харесва.За да постигнеш успех се изисква време и усилия, така че ако се захванеш с нещо, което ти е интересно, никога няма да ти омръзне.Освен това няма да се чувстваш нервен и преуморен.Нито пък ще се оплакваш, че вършиш работата само по задължение.

   3. Организирай. Винаги трябва да имаш план и ясни цели.Освен това всичко трябва да е написано на хартия, или на компютърен файл.Трябва ясна схема какво да се прави през дните от седмицата, не трябва да стигаш до там да се чудиш какво ще правя после? И забравих не е извинение.

    4.Бъди фокусиран на това което правиш.Това е много важно особено за интернет.Всеки ден се появявят нови възможности, но физически е невъзможно да се захващаш с повече от няколко.Най-добре е 2-3 максимум.Много хора само прехвърчат от една на друга програма без никакъв успех.

   5.Никога не се отказвай.Почти нищо не става от първият опит. Само защото изглежда, че това, което правиш не дава резултат, не значи, че то не работи. Това просто значи, че това не става по начина, по който го правиш. Ако всичко беше лесно, всеки щеше да го прави и ти нямаше да имаш шанс.Изкушението да се откажеш ще е най-голямо, точно преди да успееш.

   6.Бъди постоянен и стабилен.Работи и учи за постигане на целите си.Винаги има нещо ново да се научи.Особено в интернет.

   7. Не се взимай прекалено насериозно.Отпусни се. Често, поне половината от това, което постигаме се дължи на късмет. Никой от нас, не постига със собствени усилия толкова, колкото ни се иска да вярваме.Егото не е най-добрият ни приятел.

   8. И накрая нещо, което противоречи на мненията на много от гурутата на успеха - никога не забравай, че работата е средство за изкарване на пари, а парите са само средство, не самоцел.Не забравяй,че има живот извън работата.

четвъртък, 3 май 2012 г.

Правене на пари в търсачките

    Колкото и да звучи невероятно, може да се правят пари в търсачките.Не става въпрос за големи суми. Но това е един лесен начин да се правят пари онлайн. Това е нещо което всеки прави почти всеки ден, защо да не си докарваш и малко допълнителен доход.За съжаление Google не плаща , но долу съм намерил няколко сайта, които са готови да ви плащат за да ги използвате да търсите информация онлайн.Ако се разтърсите, може да намерите още много, но мисля че тези са най-известните и нямат географски ограничения за българи, ако някой има информация за други добри сайтове, с радост бих я добавил.

Earn money with Scour!

Scour.com показва резултати от трите най-големи търсачки - Google, Yahoo и MSN.Можеш да печелиш точки като търсиш или коментираш резултатите от търсенето и ключовите думи.

   Печели се 3 точки на търсене.И 25% от точките на рефералите ти.6500 точки са към 25 долара.Заплащането става през PayPal.



Irazoo.com Много интересна търсачка.При всяко търсене което извършваш има шанс да спечелиш подаръци от Amazon.Печелиш 4 точки кагато гласуваш за или против всеки сайт който си търсил в тази търсачка.Ако пишеш и коментар за сайта, печелиш още 4 точки.

    За всеки реферал който се регистрира от твоят линк, печелиш 50 точки.Той също печели 50 точки от регистрацията.Когато твой реферал спечели награда, същата награда печелиш и ти! Точките се разменят за подаръци например MP3 плейери, камери , игри и тн.



SocialSearch.com С всяко търсене печелиш 1 точка.Можеш да правиш по 320 търсения на ден.За всеки коментар или вот печелиш още по една точка.Спечелените точки можеш да разменяш за електроника или пари.