сряда, 25 януари 2012 г.

Участие в онлайн проучвания

 Това е един добър начин за правене на пари онлайн.

  Не се изискват специални умения , достатъчни са свободно време и желание.
Въпреки че има много фалшиви сайтове, могат да се намерят стотици истински, които плащат реални пари.

  Но още от началото искам да предупредя, че много зависи от държавата, където живеете. В Америка това е реален начин за правене на пари, ако живеете в България рядко получавате шанс да бъдете включен в изследване.

 Аз лично съм регистриран в 4 – 5 сайта, проверени са и са едни от най – сериозните, но вече няколко месеца не получавам шанс за реални пари. Само от време на време може да се спечели някой цент.В някои случаи получавам препратки до България, където обикновено се стига до страница на Мобилтел, където ти задават тъп въпрос и като отговориш получаваш шанс да спечелиш .....ако изпратиш sms на.......

 Все пак продължавам да търся и като намеря по добри възможности ще ги споделя с вас.В момента проучвам няколко други сайтове и скоро ще направя по – подробен лист с най – сериозните сайтове.

 По долу предлагам линкове към няколко сайта.

Мakethatdollar.com – Вече от 3 месеца няма ново проучване, но може да се правят няколко цента допълнително от други неща в сайта.
Surveyhead.cоm – Още при регистрацията печелиш известна сума, но след това нулева активност – повече от 4 месеца...Става въпрос ако се регистрираш от България.
Surveysavvy.com – Един от сериозните сайтове , регистриран съм от скоро и не мога да кажа колко възможности дава.

 В този блог може да намерите още много информация за онлайн сървейс сайтове, но се отнася главно за Щатите и е на английски.Но е интересен Блог с много полезна информация линк за сайта тук.

петък, 20 януари 2012 г.

Как да печелим от кликане по реклами

 Здравейте.В този блог съм събрал няколко  от стотиците начини за печелене на пари от интернет.Не е необходимо да инвестирате пари,но трябва да отделяте от свободното си време.В зависимост от времето и усилията които влагате ,може имате реални допълнителни доходи, от няколко долара  до нормални доходи месечно.И разбира се не е възможно да се печели изведнъж.Необходими са време да се научат начините и тънкостите в процеса на работа.

 Като за начало предлагам  да започнем с най- лесното - с РТС (Pay To Click) буквално плащане на клик сайтове.Рекламодатели плащат на потребители да разглеждат сайтовете им.Кликвате и гледате реклами, в зависимост от заплащането изчаквате от 3 секунди до минута.Ако се разтърсите, може да се открият много, но трябва да се пазите от сайтове измамници.Обикновенно се плаща максимум до 0,01 цента на кликване.Сайтове,които обещават повече не плащат. Сериозните сайтове имат форуми и доказват ,че плащат.       Плащанията са чрез PayPal ако нямате акаунт може да си откриете като кликнете тук. Или  чрез Payza.com ,ако искате да откриете акаунт, кликнете тук.

 Може да се регистрирате в колкото си искате сайтове,но трябва да прецените колко време може да отделяте за това.Регистрирате се безплатно, отивате в Surf Ads и кликате на рекламите.Има няколко нива потребитили – с безплатна регистрация-обикновен потребитил, ако платите и повишете ранга си, получавате по-добро заплащане и повече реклами.В няколко сайта и час работа може да правите по долар на ден.Не е много,но във всеки сайт имат и реферален линк, с който да регистрирате реферали – като за начало приятели, може и да рекламирате в интернет,по форуми и чатове.От кликането на рефералите вземате процент.Колкото повече имате, доходите се увеличават.

 Както се досещате не може да имате повече от един акаунт на айпи адрес.

Една проста сметка:
Кликваш 10 пъти =0.10 цента
20 реферала по 10 пъти = 2.10 долара на ден и тн.

 По долу ви описвам наколко от най-сериозните сайтове.
  ClixCence.com Един от най- известните и сериозни сайтове.Максимум 0.01 за клик.Минимална сума за изплащане 10 $.20 реклами дневно. Линк за сайта тук.
  Neobux.com Втория по популярност елитен сайт.Препоръчвам го.Може да го намерите тук.
  
WordLinks.
Сайта е от 2003.Един от елитните и редовно плаща.Десет реферални нива! Ако искате да разгледате и да се регистрирате кликнете този линк.
  Bemabux.com Един от най- добрите сайтове.Имат различни по заплащане и време линкове.Максимум 0.01 ,освен това плащат и за четене на е-маили – пак с рекламна цел.
Минимално плащане 5$ .Линк за сайта тук.
 
 Има още много, аз лично съм регистриран в още няколко.Това е линк към моите 10 най-добри РТС сайта.


 А по-подробна информация относно как да правим пари от кликане по реклами може да прочетете от тук.